flytende-vitamintilskudd-mineraler

Flytende kosttilskudd

Naturmidler som helsekost og kostholdsprodukter er i vinden. Mange sliter med forskjellige plager som overvekt, allergi og slapphet. Det som er viktig er å huske å få i seg nok vitaminer og mineraler.

Det er ikke alltid så lett i dagens travle samfunn. Derfor er det mange kostholdseksperter som anbefaler å ta vitamintilskudd, eller mineraltilskudd ved siden av vanlig kosthold. I tillegg har effektivisering av jordbruk ført til utarmet jord og mindre næring som blir tatt opp i den maten som dyrkes der.

Personlig anbefaler jeg flytende vitamintilskudd siden det blir tatt best opp og nyttiggjort av kroppen din. Så god helg og spis sunt, men det kan være lurt å få i seg litt flytende vitaminer på siden ? Flytende vitamin tilskudd finner du her eller her

Post Your Comment Here

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *