spinatpulver

Spinatpulver – Har du prøvd det?

Tørket spinatpulver er en enkel måte å få i seg nok næringsstoffer som kroppen trenger. Den er rik på vitamin A, jern og magnesium. Spinat er lav i kalorier, men har likevel svært høyt innhold av vitaminer og mineraler.

Denne frodige grønne saken er en utmerket kilde til vitamin K, A-vitamin, magnesium, mangan, jern, kalsium, vitamin C, vitamin B2, kalium og vitamin B6. Den er også en rik kilde til proteiner, fosfor, sink, vitamin E, kobber og kostfiber. Den er dessuten en god kilde til selen, niacin og sunne omega 3 fettsyrer.

Spinat er fullastet med flavonoider som fungerer som antioksidanter, som beskytter kroppen mot frie radikaler. Forskere har oppdaget minst 13 ulike flavonoid-forbindelser De forskjellige næringsstoffene hjelper og beskytter kroppen mot sykdom.

Leter du etter et billig sted å kjøpe spinatpulver? Du kan blande spinatpulver i yoghurt, eller annen type mat etter din smak og behag. Vi anbefaler å sjekke ut KostholdsButikken om du seriøst vurderer å prøve spinatpulver som ekstra kosttilskudd.

Post Your Comment Here

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *